Kotimaista tuotantoa, kansainvälistä kasvua

Kotimainen LLU Puunkäsittelytuotteet verkkokauppa palvelee asiakkaitaan koko Suomen alueella ja ympäri maailmaa.

Koemme olevamme nimensä mukainen yritys niin työnjäljen kuin palvelummekin osalta. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Panostamme kestävään yhteistyöhön ja pitkiin asiakassuhteisiin.

Lakat ja maalit

Siirry verkkokauppaan

Parkettilakka puolihimmeä

Vesiohenteinen puolihimmeä väritön parkettilakka. Akryylipohjainen julkitilan parkettilakka sopii parketti- ja puulattioille, puuportaille ja puulistoille. Nopeasti kuivuva ja hyvin tasoittuva. Pohja- ja pintalakka samassa! Värisävyt: Sävytettävä. Pakkauskoot: 5 l ja 10 l.

Tutustu tuotteeseen

Parkettilakka puolikiiltävä

Vesiohenteinen puolikiiltävä väritön parkettilakka. Akryylipohjainen julkitilan parkettilakka sopii parketti- ja puulattioille, puuportaille ja puulistoille. Nopeasti kuivuva ja hyvin tasoittuva. Pohja- ja pintalakka samassa! Värisävyt: Sävytettävä. Pakkauskoot: 5 l ja 10 l

Tutustu tuotteeseen

Sport lakka

Vedenohenteinen kovapintainen ja kestävä julkitilojen akrylaattilakka.Sopii parketti- ja puulattioille, puuportaille sekä -listoille. Nopeasti kuivuva ja hyvin tasoittuva. Täyttää DIN 18032-2 Slip resistance ja EN 19404 (PTV 35-64 Low) vaatimukset. Pohja- ja pintalakka samassa! Värisävyt: Sävytettävä. Pakkauskoot: 10l

Tutustu tuotteeseen

Lattiamaali Aqua

Vesiohenteinen, nopeasti kuivuva, kellastumaton ja hyvin tasoittuva puolihimmeä lattiamaali kuiviin sisätiloihin. Uudet ja aiemmin maalatut puu- ja betonilattiat. Sopii akrylaatti- (vesiohenteinen) ja alkydimaalilla (liuotinohenteinen) maalattujen lattioiden huoltomaalaukseen. Myös aiemmin lakatut lattiat voidaan maalata LLU Lattiamaali Aqualla. Värisävyt: Sisämaalivärikarttojen mukaan. Kiiltoaste: Puolihimmeä. Pakkauskoot: 2,7 l ja 9 l.

Tutustu tuotteeseen

Paneelilakka

Paneelilakka on vesiohenteinen, korkealuokkainen, puolihimmeä akrylaattilakka. Sisätilojen katto- ja seinäpaneelit. Paneelilakka suojaa puun pintaa korostaen sen luonnollista vaaleutta. Tuote omaa hyvän UV-suojan. Lakkakalvo on kellastumaton. Värisävyt: sävytettävissä useimmilla sävytysjärjestelmillä. Pakkauskoot: 0,9 l, 2,7 l ja 9 l

Tutustu tuotteeseen

Color Petsi

Vesiohenteinen, ekologinen, sävytettävä neste sisätilojen puupintojen värjäykseen. Vesiohenteinen petsiliuos useille puulajeille. Käytetään ruiskutukseen, kastoon ja pyyhintäpetsaukseen. Sisältää sideainetta, joten värjäytyminen on tasaisempaa sekä puun kovilla että pehmeillä osilla. Kiiltoryhmä: Himmeä (ei tarkkaan määriteltävissä). Pakkauskoot: 0,9 l ja 2,7 l.

Tutustu tuotteeseen

Saunasuoja

Tiksotrooppinen saunasuoja on tarkoitettu löyly- ja pesuhuoneiden katto- ja seinäpaneelien käsittelyyn. Saunasuoja on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää tiksotropian ansiosta. Aina ennen käsittelyn aloittamista tee koelevitys näkymättömään paikkaan tai irtopaneeliin. Levitettäessä useampia kertoja tuote muodostaa näkyvän lakkamaisen kalvon. Värisävyt: Sävytettävissä useimmilla sävytysjärjestelmillä. Pakkauskoot: 0,9 l, 2,7 l ja 9 l.

Tutustu tuotteeseen

Saunavaha

Saunavaha on vesiohenteinen parafiinivahaa sisältävä suoja-aine saunan, pesuhuoneiden ja asuintilojen käsittelyyn. Tuote muodostaa vahamaisen likaa ja vettä hylkivän, mutta samalla hengittävän pinnan. Väritön LLU Saunavaha syventää ja voimistaa puupinnan luonnollista värisävyä. Tuote on sävytettävissä kuultavien ja lakkavärikarttojen mukaan. Värisävyt: Sävytettävissä kuultaviin sävyihin. Pakkauskoot: 0,3 l ja 0,9 l.

Tutustu tuotteeseen

Laudesuoja

Parafiiniöljypohjainen saunan lauteiden suoja-aine. Lauteiden suojaaminen lialta sekä niiden pitäminen puhtaina ja hygieenisinä. Tuote soveltuu myös leikkuulaudoille, puutasoille, puuviilupinnoille sekä lämpökäsitellylle puulle. Värisävyt: Kirkas, läpinäkyvä neste. Pakkauskoot: 250 ml ja 1 l.

Tutustu tuotteeseen